Portfolio

In dit portfolio vindt u verschillende projecten waar wij aan gewerkt hebben. Kijk gerust eens rond! Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via ons mailadres of telefoonnummer.

hendriks-kok-logo-mockup

Logo design

Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen van logo's. Het ontwerpen van een logo is een mooi proces waarbij verschillende ideeën samenvloeien tot één sterk beeld. Bij Miroo ontwerpen we in verschillende gewenste stijlen, zodat de klant zijn of haar merk vanuit verschillende invalshoeken kan bekijken.

mano-schilderwerken-website

Webdesign

Ook voor websites kun je bij Miroo terecht. Het hebben van een goede en duidelijke website is erg belangrijk voor een bedrijf. De website is immers de eerste indruk die op klanten worden achtergelaten. Bekijk gauw onze eerdere webdesign projecten om een indruk van onze kwaliteiten en mogelijkheden te krijgen.

ton-van-belkom-social-media

Social Media

Het hebben van social media kan best een lastige en tijdrovende klus zijn. Wanneer social media goed gebruikt wordt, kan dit uw conversie flink verhogen. Miroo Internetbureau helpt bedrijven bij het neerzetten van een goed social media netwerk om zo meer klanten te binden en behouden. Ook het helpen bij adverteren op bijvoorbeeld Facebook of Instagram is een optie waar u voor zou kunnen kiezen.

Afspraak maken?

Gratis een vrijblijvende afspraak! Hoe klinkt dat? Wij willen onze klanten een advies of product van hoog niveau geven, een goed gesprek vooraf is vaak de sleutel tot succes. Bent u geïnteresseerd in één of meer van onze diensten, vraag dan direct een gesprek aan.

Your message was sent succssfully! I will be in touch as soon as I can.

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Een snelle vraag?

Telefoonnummer

+31624909820
logo-miroo-internetbureau